Εργαστήριο Εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Αϋπνίας (CBT-I)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Αϋπνίας (CBT-I) με τη Μαίρη Νταφούλη το Σάββατο 28 Μαϊου 2022 και ώρες 10.30 - 15.30.

Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT) με την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία σαββατοκύριακα στις 9-10 Απριλίου 2022, 21-22 Μαΐου 2022 και 4-5 Ιουνίου 2022.

Εντατικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο: "Εστιασμένη στο τραύμα γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία" (Trauma-Focused Cognitive Behavioral Therapy, TF-CBT)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει στις 9-10 Απριλίου 2022 (10.00 – 17.00) εντατικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα "Εστιασμένη στο τραύμα γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία" σε ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες και αξιοποίησή της σε ευάλωτους ή τραυματισμένους πληθυσμούς παιδιών και εφήβων από διαφόρων ειδών τραύματα.

Αποφοίτηση σπουδαστών της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών 2022

Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 η ανοιχτή στο κοινό τελική εξέταση των τελειοφοίτων σπουδαστών της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Συγχαίρουμε τους επιτυχόντες και τους ευχόμαστε κάθε επαγγελματική επιτυχία. Τα ονόματα των σπουδαστών που ολοκλήρωσαν την πλήρη εκπαίδευση που οδηγεί σε accreditation από την EABCT βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΕΓΣΣ (https://cbt.edu.gr/erg/node/18).

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους", το οποίο απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής (κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.) που καλούνται να προσφέρουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αυτόνομα ή στο πλαίσιο της δομής που υπηρετούν.

Σελίδες