Διαδικτυακή Διημερίδα 3-4 Δεκεμβρίου 2022

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει στις 3-4 Δεκεμβρίου 2022 Διαδικτυακή Διημερίδα, στην οποία θα παρουσιαστούν εργασίες των σπουδαστών, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος θεμάτων σχετικά με τη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.

Εργαστήριο "Ομαδική Παρέμβαση Δεξιοτήτων Σύναψης Συντροφικών Σχέσεων σύμφωνα με το Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό μοντέλο"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα «Ομαδική Παρέμβαση Δεξιοτήτων Σύναψης Συντροφικών Σχέσεων σύμφωνα με το Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό μοντέλο» με συντονίστριες την Έλλη Κουβαράκη και Μυρτώ Λεμονούδη τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, 16.00 – 21.00.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για δωρεά βιβλίων στη Βιβλιοθήκη "Κωνσταντίνος Ευθυμίου" της ΕΓΣΣ

Τα μέλη του ΔΣ της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (ΕΓΣΣ) θέλουν να ευχαριστήσουν τα μέλη του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, Αντωνία Πασχάλη και Φοίβο Τσακίρη, για τη γενναιόδωρη δωρεά βιβλίων στη Βιβλιοθήκη "Κωνσταντίνος Ευθυμίου" της ΕΓΣΣ.

Ανάρτηση της Φωτεινής Λέκκα στο Blog του Oxford Mindfulness Foundation (OMF) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών είναι συνεργαζόμενος οργανισμός με το OMF.

Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (Acceptance and Commitment Therapy - ACT), 2022-23

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (Acceptance and Commitment Therapy – ACT) με την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία σαββατοκύριακα στις 10-11 Δεκεμβρίου 2022, 28-29 Ιανουαρίου 2023 και 11-12 Φεβρουαρίου 2023.

Σελίδες