Εργαστήριο "Αυτεπίγνωση των σχημάτων του θεραπευτή: Προσωπική πρακτική των τεχνικών της γνωσιακής-συμπεριφοριστικής θεραπείας και αναστοχασμός από τους θεραπευτές προς τον εαυτό τους"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα "Αυτεπίγνωση των σχημάτων του θεραπευτή: Προσωπική πρακτική των τεχνικών της γνωσιακής-συμπεριφοριστικής θεραπείας και αναστοχασμός από τους θεραπευτές προς τον εαυτό τους" με συντονίστριες τις Μυρτώ Λεμονούδη και Έλλη Κουβαράκη τη Δευτέρα 12 Ιουνίου και ώρες 16.00 - 21.00.

Ελεύθερη πρόσβαση στο εργαστήριο «Οδηγίες εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR) για ιδιώτες ειδικούς ψυχικής υγείας»

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Ενημερωτικό Εργαστήριο με θέμα «Οδηγίες εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας των προσωπικών δεδομένων (GDPR - General Data Protection Regulation General Data Protection Regulation) για ιδιώτες ειδικούς ψυχικής υγείας».

Εκδήλωση εορτασμού για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ΙΕΘΣ και τα 10 χρόνια από την ίδρυση της ΕΓΣΣ

Με ιδιαίτερη χαρά είχαμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και τα 10 χρόνια από την ίδρυση της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών μαζί με τους νέους συναδέλφους που αποφοίτησαν τα τρία τελευταία έτη, με παλαιότερους αποφοίτους, με εκπαιδευτές και συνεργάτες αλλά και με όλους τους ανθρώπους που πλαισιώνουν και στηρίζουν το έργο μας.

Αποφοίτηση σπουδαστών της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών 2023

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 η τελετή αποφοίτησης των εκπαιδευόμενων στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία στο Αμφιθέατρο "Μιλτιάδης Έβερτ" της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT), 2022-23

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT) με την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία σαββατοκύριακα στις 1-2 Απριλίου 2023, 13-14 Μαΐου 2023 και 10-11 Ιουνίου 2023.

Σελίδες