Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις", το οποίο απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής (κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.) που καλούνται να προσφέρουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αυτόνομα ή στο πλαίσιο της δομής που υπηρετούν.

Πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Γνωσιακή–Συμπεριφοριστική Θεραπεία παιδιών και εφήβων

Ανακοινώνεται η έναρξη προγράμματος εξειδίκευσης στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών και εφήβων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22. Το πρόγραμμα αποτελείται από δυο ενότητες (ε’ και στ’) που καλύπτουν θεωρία και κλινική πρακτική και προσφέρεται για ταυτόχρονη δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Θεραπεία Βασισμένη στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy) 2022-2023

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών και το Oxford Mindfulness Centre του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης (https://www.oxfordmindfulness.org/) διοργανώνουν διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Θεραπεία Βασισμένη στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy, MBCT).

Εργαστήριο Εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Αϋπνίας (CBT-I)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία της Αϋπνίας (CBT-I) με τη Μαίρη Νταφούλη το Σάββατο 22 Μαϊου 2021 και ώρες 10.30 - 15.30.

Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη “Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια” (Compassion Focused Therapy-CFT) με την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία σαββατοκύριακα στις 17-18 Απριλίου 2021, 15-16 Μαΐου 2021 και 5-6 Ιουνίου 2021.

Σελίδες