Σπανού Βίκυ

Η Βίκυ Σπανού είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ψυχολόγου και στο πλαίσιο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης έχει ειδικευθεί στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Ολοκλήρωσε την τετραετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στην Εταιρεία Γνωσιακών - Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

Έχει εργαστεί σε επιμέρους δομές όπως το Δίκτυο Έγκαιρης Παρέμβασης «Πλεύση» (ΚΕ.Θ.Ε.Α.), το Θεραπευτικό Ξενώνα «Ίρις» (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.), το Συμβουλευτικό Σταθμό Β’ 18 ΑΝΩ (Ψ.Ν.Α.), το Τμήμα Κοινωνικής Επανένταξης 18 ΑΝΩ (Ψ.Ν.Α.), το Τμήμα Διατροφικών Διαταραχών (Ψ.Ν.Α.), ενώ απασχολήθηκε ως Ψυχολόγος υπεύθυνη για τη βαθμίδα του Λυκείου σε ιδιωτικό σχολείο («Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ»). Συμμετείχε ως εισηγήτρια σε σεμινάρια, ημερίδες & συνέδρια, ενώ σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Συμβούλων είχε συγγράψει 5 ενότητες ως υλικό για την Ιστοσελίδα του 2ου ΠΕΚ Αθηνών (Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής, Διαταραχές Προσωπικότητας, Διαταραχές Ελλειμματικής Προσοχής & Αποδιοργανωτικής Συμπεριφοράς, Εξελικτικές Μαθησιακές Δυσκολίες).

Από το 2017 ως σήμερα εργάζεται στην Hellas EAP ως υπεύθυνη συντονισμού της 24ωρης Γραμμής Συμβουλευτικής και του Προγράμματος Διασφάλισης Ποιότητας κλινικών εγγράφων. Από το 2016 συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Έρευνας & Θεραπείας της Συμπεριφοράς ως διαχειρίστρια της επίσημης σελίδας του ΙΕΘΣ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ως συντονίστρια του Ομαδικού Θεραπευτικού Προγράμματος για τη Διαχείριση του Κοινωνικού Άγχους και την Εκπαίδευση στη Διεκδικητικότητα. Επίσης, συνεργάζεται με την Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών ως εισηγήτρια στο σεμινάριο «Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις». Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα από το 2010.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα