Λιαμάκη Γκόλφω

Η Γκόλφω Λιαμάκη μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών της σπουδών στο Τμήμα Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βρετανία όπου απέκτησε τους μεταπτυχιακούς τίτλους Μάστερ στην Ανάπτυξη Παιδιών (MSc in Child Development) από το Institute of Education του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Δίπλωμα στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το University College London και Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κλινική Ψυχολογία από το Institute of Psychiatry (Doctorate of Clinical Psychology) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Προσέφερε γνωσιακή – συμπεριφοριστική θεραπεία σε δημόσια νοσοκομεία του Λονδίνου και της Οχφόρδης στη Βρετανία, όπου απέκτησε πολυετή κλινική εμπειρία με ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων της παιδικής και εφηβικής ηλικίας όπως και των ενηλίκων. Δίδαξε στο Οργανωμένο Διδακτορικό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Οχφόρδης και στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης και του ΕΚΠΑ. Είναι εγκεκριμένη Κλινική Νευροψυχολόγος από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία. Έχει ελληνική και βρετανική άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος Ψυχολόγου. Eίναι μέλος (Full Member) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (Αριθμός Μέλους 80749) και Εγκεκριμένη Επαγγελματίας Ψυχολόγος (Registered Practitioner Psychologist) από το Health & Care Professions Council (HCPC) της Μ. Βρετανίας (Αριθμός Καταχώρησης: PYL16999). Τέλος, είναι Certified Advanced Schema Therapist από την International Schema Therapy Society.

Από το 2006 απασχολείται ως μόνιμη ψυχολόγος στην Α΄Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) όπου προσφέρει κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο. Συνεργάζεται με την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, όπου διδάσκει στο τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη γνωσιακή – συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία. Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Φροντίδας Ψυχικής Υγείας του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο Ψυχολόγου όπου παρέχει υπηρεσίες κλινικού ψυχολόγου σε παιδιά και ενήλικες με ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών δυσκολιών. Τα κλινικά και ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι οι διαταραχές άγχους και η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή σε ενήλικες, παιδιά και έφηβους καθώς και οι διαταραχές προσωπικότητας.

Η ηλεκτρονική της διεύθυνση είναι golfo.liamaki@withoutdoubt.gr και η ιστοσελίδα της www.withoutdoubt.gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα