Περδικάρη Ευρυδίκη

Η Ευρυδίκη Περδικάρη είναι ψυχολόγος, πιστοποιημένη θεραπεύτρια της Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας βάσει των κριτηρίων της European Association for Cognitive and Behavioral Therapies (EACBT) και υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Ψυχολογία σε πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας (BSc, Middlesex University of London) και ειδικεύτηκε σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Εργασιακή Ψυχολογία (MSc, Metropolitan University of London). Στην συνέχεια ολοκλήρωσε την τετραετή εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Παράλληλα των σπουδών της στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία ήταν εξωτερικός συνεργάτης στο ΙΕΘΣ στην θέση της οργανωτικής υπεύθυνης για την λειτουργία και διαχείριση κλινικών περιστατικών του τμήματος θεραπείας ενηλίκων του ΙΕΘΣ.

Έχει εργαστεί στο τμήμα ανθρωπίνου δυναμικού πολυεθνικής εταιρίας (Ernst & Young Hellas), σε ιδιωτικό κέντρο παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών (Ανάπτυξη, Αιγάλεω) και στην Εταιρία προαγωγής ψυχικής υγείας Ηπείρου (ΕΠΡΟΨΥΗ) ως επόπτρια εργαζομένων. Επίσης, ήταν εξωτερικός συνεργάτης στο Μουσείο στο ΟΤΕ ως εισηγήτρια και συντονίστρια σεμιναρίων.

Aσκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου για δεκα επτά έτη, τα τελευταία δέκα με έδρα τα Ιωάννινα. Παράλληλα, είναι εισηγήτρια σεμιναρίων και εξωτερικός συνεργάτης της Εταιρίας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών. Έχει συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, στην συγγραφή κεφαλαίων σε βιβλία και σε επιστημονικά άρθρα.

Η ηλεκτρονική της διεύθυνση είναι evridikiperdikari@hotmail.com και η προσωπική της ιστοσελίδα http://www.ioanninapsychology.gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα