Πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Γνωσιακή Θεραπεία Βασισμένη στην Ενσυνειδητότητα - MBCT

Την Τρίτη 18/1/2022 ξεκινήσαμε με μια ομάδα 19 εξαιρετικών συναδέλφων το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Γνωσιακή Θεραπεία Βασισμένη στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness Based Cognitive Therapy – MBCT) στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένα Εργαστήρια στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών και εφήβων 2022

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει έναν κύκλο εξειδικευμένων Εργαστηρίων στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τα οποία εμβαθύνουν σε ένα εξειδικευμένο πεδίο της ψυχοπαθολογίας παιδιών και εφήβων.

Τελική εξέταση των τελειοφοίτων εκπαιδευόμενων της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 (10.00 – 20.00) και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022 (10.00 – 20.00) θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η παρουσίαση των περιστατικών τυφλής κρίσης των σπουδαστών. Οι τελειόφοιτοι παρουσιάζουν περιστατικά των οποίων τη θεραπεία ανέλαβαν και ολοκλήρωσαν υπό εποπτεία στο Τμήμα Θεραπείας Ενηλίκων του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και συζητούν με τους κριτές τις επιλογές τους, απαντούν σε ερωτήσεις και μοιράζονται την εμπειρία τους.

Ελεύθερη πρόσβαση στις παρουσιάσεις της Διαδικτυακής Διημερίδας της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργάνωσε στις 11-12 Δεκεμβρίου 2021 Διαδικτυακή Διημερίδα, στην οποία παρουσιάστηκαν εργασίες των σπουδαστών. Κατόπιν αιτήματος των συμμετεχόντων και για όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας, η πρόσβαση σε όλες τις παρουσιάσεις είναι ελεύθερη.

Διαδικτυακή Διημερίδα 11-12 Δεκεμβρίου 2021

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει στις 11-12 Δεκεμβρίου 2021 Διαδικτυακή Διημερίδα, στην οποία θα παρουσιαστούν εργασίες των σπουδαστών, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος θεμάτων σχετικά με τη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.

Σελίδες