Χρυσάγη Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Χρυσάγη, Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Teeside Πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι κάτοχος ελληνικής και βρετανικής άδειας ασκήσεως του επαγγέλματος του Ψυχολόγου και πιστοποιημένη Κλινική Επόπτρια από την Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS, RAPPS), της οποίας είναι τακτικό μέλος (Chartered Member). Ως ένδειξη αναγνώρισης της συμβολής της στην επιστήμη της Ψυχολογίας, η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία την αναγνώρισε ως επίτιμο μέλος (Associate Fellow).

Η Αλεξάνδρα Χρυσάγη μέσα από την πολυετή πορεία της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS) και στην ιδιωτική πρακτική κατάφερε να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και να παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια, επόπτρια με επάρκεια εκπαίδευσης στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία και Θεραπείες Τρίτης Γενιάς (ΘΑΔ, ΘΕΣ, ΔΓΘ) από τον Βρετανικό Σύλλογο των Συμπεριφορικών και Γνωσιακών Θεραπειών (British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies), ΘΑΔ εκπαιδεύτρια in training από τον Διεθνή Σύλλογο της Σχετικής Συμπεριφορικής Επιστήμης (Association for Contextual Behavioral Science) και πιστοποιημένη θεραπεύτρια, επόπτρια στην εξειδικευμένη θεραπεία για το τραύμα EMDR από τον Βρετανικό Σύλλογο του EMDR UK&Ireland.

Η Αλεξάνδρα Χρυσάγη διατελεί καθήκοντα Εξωτερικού Λέκτορα και Κλινικής Επόπτριας των Βρετανικών Κλινικών και Συμβουλευτικών Διδακτορικών προγραμμάτων (UCL, Hertfordshire, Surrey, UEL κα). Η επιστημονική της δραστηριότητα περιλαμβάνει συγγραφή άρθρων, μεταφράσεις ξένων επιστημονικών συγγραμμάτων, καθώς και πολυάριθμες εισηγήσεις, σε συνέδρια, αλλά και συνεργασίες σε έρευνες.

Από το 2018 συνεργάζεται με την Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (ΕΓΣΣ) συντονίζοντας, εκπαιδεύοντας και εποπτεύοντας τις ολοκληρωμένες βασικές εκπαιδεύσεις, στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης και Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: dr.alexandra@xrysagi.gr.

Ιστοσελίδα: https://xrysagi.gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα