Χρυσάγη Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Χρυσάγη είναι πιστοποιημένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος από τον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (British Psychological Society). Είναι Διδάκτωρ Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και πιστοποιημένη Κλινική Επόπτρια και Εξωτερική Λέκτορας στα UEL, Surrey, Hertfordshire Universities όπου εποπτεύει την κλινική και ερευνητική δουλειά των διδακτορικών φοιτητών των προγραμμάτων της Κλινικής και Συμβουλευτικής ψυχολογίας. Είναι Επίτιμο μέλος του Βρετανικού Ψυχολογικού Συλλόγου (Associate Fellow of the British Psychology Society, Division of Clinical/ Counselling Psychology), πιστοποιημένη θεραπεύτρια στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία από τον Βρετανικό Σύλλογο των Συμπεριφορικών και Γνωσιακών Θεραπειών (British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies), Μέλος του Διεθνούς Συλλόγου της Θεραπείας Εστιασμένης στη Συμπόνια (Compassion Mind Foundation) και Μέλος του Διεθνούς Συλλόγου της Σχετικής Συμπεριφορικής Επιστήμης (Association for Contextual Behavioral Science).

Εργάζεται στο NHS απο το 2009 και διευθύνει (Lead Psychologist), την Κλινική περιπλεγμένου τραύματος, κατάθλιψης και τραύματος στο Charing Cross Hospital, στο Λονδίνο σε συνεργασία με το Imperial College. Διαχειρίζεται και εποπτεύει μέρος της διεπιστημονικής ομάδας και παρέχει μια ευρεία γκάμα γνωσιακών θεραπειών: Γνωσιακή-Συμπεριφορική (ΓΣΘ), Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (ΘΕΣ), Αποδοχή και Δέσμευση (ΘΑΔ), Διαλεκτική Συμπεριφορική (ΔΣΘ) και EMDR.

Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στην ΘΑΔ, στο Bournemouth University υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Suzan Clark. Χρησιμοποιεί την ΘΑΔ τόσο ατομικά όσο και σε θεραπευτικές ομάδες. Εποπτεύει την θεραπευτική δουλειά Κλινικών και Συμβουλευτικών ψυχολόγων και έχει δημιουργήσει θεραπευτική ομάδα ΘΑΔ για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, την οποία και συντονίζει.

Ολοκλήρωσε τη βασική της εκπαίδευσή στη ΘΕΣ, στο Berkshire NHS Trust υπό την εποπτεία της καθηγήτριας Deborah Lee. Από τότε έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων από τον επίσημο οργανισμό του καθηγητή Paul Guilbert, The Compassionate mind foundation. Χρησιμοποιεί την ΘΕΣ τόσο ατομικά όσο και σε θεραπευτικές ομάδες. Εποπτεύει την θεραπευτική δουλειά Κλινικών και Συμβουλευτικών ψυχολόγων και έχει δημιουργήσει και διεξάγει σεμινάρια ΘΕΣ για compassionate leadership σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: chrisagi_alex@yahoo.gr.
Ιστοσελίδα: Dr Alexandra Chrysagi: Private Counselling Psychologist in London | Private Therapy Clinic.