Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις", το οποίο απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής (κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.) που καλούνται να προσφέρουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αυτόνομα ή στο πλαίσιο της δομής που υπηρετούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cbt.edu.gr/erg/mentalhealth

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο με δύο τρόπους. Είτε σε 22 εβδομαδιαίες συναντήσεις διαρκείας 4 ωρών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 17.00 με 21.00 είτε σε 6 προγραμματισμένα Σαββατοκύριακα (περίπου ένα ανά μήνα). Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

Έναρξη 20 Δεκεμβρίου 2019, λήξη 10 Ιουλίου 2020. Δίδακτρα 580 ευρώ. Προσφέρεται η δυνατότητα σταδιακής καταβολής.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Σπουδών από κρατικά αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μαθησης, κατόπιν διαδικασίας αυτοξιολόγησης δύο σταδίων των συμμετεχόντων.

Με τη λήξη του σεμιναρίου, θα υπάρξει η δυνατότητα εποπτείας ή/και βιωματικών ομάδων επαγγελματικής ανάπτυξης ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη Γραμματεία μέχρι και την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/fax 210 3840803, e-mail: info@cbt.edu.gr).