Σεμινάριο βασικής εκπαίδευσης στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (Acceptance and Commitment Therapy - ACT)

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει για δεύτερη χρονιά Εργαστήριο με θέμα «Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (Acceptance and Commitment Therapy – ACT)» με την Δρ. Αλεξάνδρα Χρυσάγη. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε τρία σαββατοκύριακα στις 28-29 Μαρτίου, 16-17 Μαΐου και 13-14 Ιουνίου 2020.

Σκοπός της Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης είναι να αυξήσουμε την ψυχολογική μας ευελιξία, αναπτύσσοντας ενσυνειδητότητα (mindfulness), με πλήρη εστίαση στο παρόν και δρώντας σύμφωνα με το αξιακό μας σύστημα. Το Εργαστήριο θα εστιάσει στο θεωρητικό υπόβαθρο της ΘΑΔ, στον τρόπο παρέμβασης και στη χρήση βιωματικών τεχνικών, τόσο στο θεραπευτικό πλαίσιο όσο και στην καθημερινότητα των συμμετεχόντων, όπου καλούνται να τις εφαρμόσουν.

Το Εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους και πιστοποιημένους γνωσιακούς- συμπεριφορικούς θεραπευτές με ενδιαφέρον στις θεραπείες τρίτης γενιάς και στην εφαρμογή τους. Το κόστος συμμετοχής στο Εργαστήριο είναι 390 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 18 Μαρτίου (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/fax 210 3840803, e-mail: info@cbt.edu.gr).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cbt.edu.gr/erg/ACT