Καραμανή Κατερίνα

Η Κατερίνα Καραμανή είναι ψυχολόγος και ειδικεύτηκε σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Κοινωνική Ψυχιατρική.Έχει ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στη Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Θεραπεία στην Εταιρία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών και είναι πιστοποιημένο μέλος από την European Association of behavioral and Cognitive Therapy (E.A.B.C.T.) και την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς (Ε.Ε.Ε.Σ.).

Έχει ειδικευτεί στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής στην Ελληνική Εταιρία Έρευνας της Συμπεριφοράς και στο Ιατρείο Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής του Αιγινητείου Νοσοκομείου καθώς και στην Διαλεκτική Συμπεριφοριστική Θεραπεία από το Behavioral Tech-A Linehan Institute Training Company. Συνεχίζει την εκπαίδευση της στο τμήμα Διαλεκτικής Συμπεριφοριστικής Θεραπείας του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Έχει εργαστεί εθελοντικά σε διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Υπήρξε συνεργάτης του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στα πλαίσια της εκπαίδευσης επαγγελματιών στην Γνωσιακή- Συμπεριφοριστική Θεραπεία και του Ινστιτούτου Προσωπικής και Επαγγελματικής Ανάπτυξης της Κύπρου.

Η ιστοσελίδα της είναι: http://katerinakaramani.gr/

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα