Πέννα Υβόννη

Η Υβόννη Πέννα είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στην Αθλητική ψυχολογία στο Brunel University of West London.

Εκπαιδεύτηκε στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς στην Γνωσιακή Συπεριφοριστική Θεραπεία ενηλίκων και παιδιών και στη Θεραπεία Σχημάτων στην Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων. Είναι πιστοποιημένη Advanced Level θεραπεύτρια και Επόπτρια από την International Society of Schema Therapy. Επίσης, έχει πιστοποιηθεί σε εξειδικευμένη εκπαίδευση σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ+ στην ψυχοθεραπεία.

Έχει συμμετάσχει με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις σε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά συνέδρια και οι εργασίες της έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και ξενόγλωσσα περιοδικά. Η κλινική της πρακτική περιλαμβάνει ατομική ψυχοθεραπεία αγχωδών, συναισθηματικών διαταραχών και διαταραχών προσωπικότητας ενηλίκων, ατομική και ομαδική παρέμβαση σε αθλητές αγωνιστικού επιπέδου καθώς και συμβουλευτική γονέων ενώ έχει συνεργαστεί με ιδιωτικά κέντρα παροχής ψυχολογικών υπηρεσιών. Στην παρούσα φάση ασκεί το επάγγελμα ιδιωτικά.

Η ηλεκτρονική της διεύθυνση είναι: ypenna@hotmail.com

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα