Εργαστήριο "Αναβλητικότητα"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα "Αναβλητικότητα". Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017, Ώρα 16.00 – 21.00 στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, (Γλάδστωνος 10, πλαστεία Κάνιγγος, 5ος όροφος, Αθήνα).

H αναβλητικότητα αποτελεί ένα από τα πιο συχνά και σοβαρά προβλήματα του μαθητικού, φοιτητικού και γενικού πληθυσμού. Επιδρά δυσμενώς στην αυτοεκτίμηση του ατόμου και συσχετίζεται με μειωμένη επίδοση και υψηλότερα επίπεδα άγχους. Η αναβλητικότητα μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, όπως το να αναβάλλει κανείς να παίρνει αποφάσεις, να δυσκολεύεται να ξεκινήσει ή να τελειώσει ένα έργο ή να αναβάλλει κάτι για την τελευταία στιγμή. Είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται σε όλες τις ηλικίες, ενώ πολύ συχνά ένας θεραπευτής αντιμετωπίζει φαινόμενα αναβλητικότητας σε μεγάλη πλειονότητα θεραπευόμενων στη κλινική πρακτική.

Συντονίστριες:
Αργυροπούλου Μαρία - Ιωάννα, Ψυχολόγος, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ
Λεμονούδη Μυρτώ, Ψυχολόγος, MSc Κλινικής Ψυχολογίας, ΕΚΠΑ

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (Π.χ. ψυχολόγοι, ψυχίατροι), σε εκπαιδευτικούς και σε φοιτητές συναφών ειδικοτήτων.

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, καθημερινά 15:00-21:00 (210 3840803, info@cbt.edu.gr)

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.