Εργαστήριο "Βασικές αρχές Ενσυνειδητότητας – Αυτεπίγνωσης για ειδικούς ψυχικής υγείας. Mindfulness"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει Εργαστήριο με θέμα "Βασικές αρχές Ενσυνειδητότητας – Αυτεπίγνωσης για ειδικούς ψυχικής υγείας. Mindfulness" με εισηγήτρια την ψυχολόγο Ροζίνα Παλαιολόγου. Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, (Γλάδστωνος 10, πλατεία Κάνιγγος, 5ος όροφος, Αθήνα) σε δυο σαββατοκύριακα, στις 9-10 Δεκεμβρίου 2017 10.00 – 15.00 και σε ένα δεύτερο σαββατοκύριακο που θα οριστεί σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες τον Ιανουάριο του 2018.

Ενσυνειδητότητα είναι μια βασική ανθρώπινη δεξιότητα, του να είμαστε πλήρως εστιασμένοι στο παρόν, στο που βρισκόμαστε και στο τι κάνουμε. Είναι κάτι που όλοι έχουμε μέσα μας, ωστόσο γίνεται πιο άμεσα διαθέσιμο σε εμάς όταν ασκούμαστε καθημερινά. Η πρακτική εξάσκηση γίνεται μέσω της σκόπιμα εστιασμένης προσοχής σε κάποιο ερέθισμα π.χ. την αναπνοή. Αυτό λέγεται διαλογισμός, και είναι απαλλαγμένος από θρησκευτικές αντιλήψεις.

Συντονίστρια:
Ροζίνα Παλαιολόγου , Ψυχολόγος,

Το κόστος συμμετοχής είναι 230 ευρώ. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας (Π.χ. ψυχολόγοι, ψυχίατροι).

Δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία της Εταιρείας Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών, καθημερινά 15:00-21:00 (210 3840803, info@cbt.edu.gr) μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.