Εξειδικευμένα Εργαστήρια στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών και εφήβων 2019-20

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει ένα κύκλο εξειδικευμένων Εργαστηρίων στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, τα οποία εμβαθύνουν σε ένα εξειδικευμένο πεδίο της ψυχοπαθολογίας παιδιών και εφήβων.

Τα Εργαστήρια είναι ανοικτά σε όλους τους ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων και διεξάγονται από διακεκριμένους και εξειδικευμένους στα συγκεκριμένα θέματα συνεργάτες της ΕΓΣΣ.

Η συμμετοχή σε κάθε εργαστήριο δεν προϋποθέτει τη συμμετοχή και στα υπόλοιπα. Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να επιλέξει ποια εργαστήρια θα παρακολουθήσει και θα λάβει τις αντίστοιχες βεβαιώσεις παρακολούθησης. Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχων παρακολουθήσει οκτώ από τα δέκα Εργαστήρια, δικαιούται βεβαίωση παρακολούθησης για ολόκληρο τον κύκλο Εργαστηρίων.

Τα Εργαστήρια θα διεξάγονται ημέρα Δευτέρα και ώρες 16.30 - 21.30 στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (Γλάδστωνος 10, πλατεία Κάνιγγος, 5ος όροφος). Το πρόγραμμα των Εργαστηρίων αρχίζει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 25 Μαϊου 2020.

Κόστος συμμετοχής ανά Εργαστήριο: 35 ευρώ. Κόστος συμμετοχής για σπουδαστές της ΕΓΣΣ: 25 ευρώ. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής:
210 3840803 (Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00 - 21.00) και info@cbt.edu.gr

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των Εργαστηρίων εδώ