Πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Γνωσιακή–Συμπεριφοριστική Θεραπεία παιδιών και εφήβων

Ανακοινώνεται η έναρξη προγράμματος εξειδίκευσης στη γνωσιακή - συμπεριφοριστική θεραπεία παιδιών και εφήβων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22. Το πρόγραμμα αποτελείται από δυο ενότητες (ε’ και στ’) που καλύπτουν θεωρία και κλινική πρακτική και προσφέρεται για ταυτόχρονη δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση.

Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι ανοιχτή σε Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους ή ειδικευμένους/ειδικευόμενους Παιδοψυχιάτρους, που παρακολουθούν ή έχουν ολοκληρώσει εκπαίδευση στη γνωσιακή – συμπεριφοριστική θεραπεία ενηλίκων που οδηγεί σε πιστοποίηση από την EABCT.

Το πρόγραμμα εισηγήσεων της ε’ ενότητας είναι αναρτημένο στη διεύθυνση: https://cbt.edu.gr/erg/enotita_e, ενώ περισσότερες πληροφορίες για την στ’ ενότητα βρίσκονται στη διεύθυνση: https://cbt.edu.gr/erg/enotita_st. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες και σε μορφή pdf.

Τα δίδακτρα διαμορφώνονται στα 480 ευρώ για την καθεμία ενότητα συν την εποπτεία για τη στ’ ενότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη γραμματεία (info@cbt.edu.gr) μέχρι τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα