Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους"

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις σε παιδιά και εφήβους", το οποίο απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής (κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.) που καλούνται να προσφέρουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αυτόνομα ή στο πλαίσιο της δομής που υπηρετούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cbt.edu.gr/erg/mentalhealth_children

Όλες οι παραδόσεις θα προσφέρονται ταυτόχρονα για δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Η υλοποίηση των δια ζώσης παραδόσεων θα είναι εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και υπάρχει το ενδεχόμενο, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, μέρος των εισηγήσεων να γίνει αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων παραδόσεων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (Γλάδστωνοςς 10, πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα).

Έναρξη: 27 Φεβρουαρίου 2022. Δίδακτρα 280 ευρώ. Προσφέρεται η δυνατότητα σταδιακής καταβολής.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Σπουδών από κρατικά αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μαθησης, κατόπιν διαδικασίας αυτοξιολόγησης δύο σταδίων των συμμετεχόντων.

Με τη λήξη του σεμιναρίου, θα υπάρξει η δυνατότητα εποπτείας ή/και βιωματικών ομάδων επαγγελματικής ανάπτυξης ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη Γραμματεία μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/fax 210 3840803, e-mail: secretary@cbt.edu.gr). Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Zoom το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα