Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις" 2022-23

Η Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών διοργανώνει σεμινάριο με θέμα "Γνωσιακή συμβουλευτική και παρεμβάσεις", το οποίο απευθύνεται σε ειδικούς του χώρου της ψυχικής υγείας και της ειδικής αγωγής (κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές ψυχικής υγείας, ειδικούς παιδαγωγούς, λογοπεδικούς, εργοθεραπευτές, συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού κ.ά.) που καλούνται να προσφέρουν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες αυτόνομα ή στο πλαίσιο της δομής που υπηρετούν.

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: https://cbt.edu.gr/erg/mentalhealth

Όλες οι παραδόσεις θα προσφέρονται ταυτόχρονα για δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση. Η υλοποίηση των δια ζώσης παραδόσεων θα είναι εναρμονισμένη με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και υπάρχει το ενδεχόμενο, ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, μέρος των εισηγήσεων να γίνει αποκλειστικά μέσω τηλεδιάσκεψης τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων παραδόσεων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών (Γλάδστωνος 10, πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα).

Έναρξη 26 Νοεμβρίου 2022, λήξη 4 Μαρτίου 2023. Δίδακτρα 580 ευρώ. Προσφέρεται η δυνατότητα σταδιακής καταβολής.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Σπουδών κατόπιν διαδικασίας αυτοξιολόγησης δύο σταδίων των συμμετεχόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στη Γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 (στοιχεία επικοινωνίας: τηλ/fax 210 3840803, e-mail: secretary@cbt.edu.gr). Οι συνεντεύξεις επιλογής των συμμετεχόντων θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022.

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα